Vaak worden er veel vragen gesteld over onze extensions.De meest voorkomende zullen we hier beantwoorden.

Hoelang blijven hairextensions zitten

 

De hairextensions kunnen met een juiste verzorging ongeveer 3/4 maanden in je haar blijven.

Zijn de Hairextensions,haar matten en wigg’s van echt haar?

 

Dit is een van de veelgestelde vragen. Ja zeker, alle hairextensions die wij verwerken komen uit Mongolië & China. De haren zijn afkomstig van de  tempels  waar bezoekers op pelgrim tocht de tempel bezoeken en hun hoofd kaal laten scheren door speciale tempel kappers. Zij scheren uit danbaarheid en zegen in hun leven het haar af. Alle haren worden nauwkeurig afgeschoren zodat alle haar schubben in dezelfde richting liggen. De haren uit Mongoliën/China  zijn van een buiten gewone goede kwaliteit omdat het haar niet bloot heeft gestaan aan chemische behandelingen zoals verven en permanenten etc.

De opbrengst van deze haren word weer terug gestoken in de lokale community.

Hoeveel keratine hairextensions heb je ongeveer nodig?

 

Een volumebehandeling komt op 50/75 stuks.

Voor een verlenging van fijn haar  heb je tussen 80/100 hairextensions nodig. Normaal haar 100/150 en dik haar 150/180

Het ligt ook een beetje aan je wens.Des te meer extensions er worden geplaatst hoe meer ‘glamourlook’ je gaat krijgen.

Hoe lang duurt ongeveer inzetten van een haarverlening of volume zetting

 

Dat hangt ervan af hoeveel hairextensions er in je haar gezet gaan worden. Meestal duurt een haarverlenging 2/3 uur en een volume zetting 1/2 uur.

Zijn hairextensions of schadelijk voor mijn haar?

 

Nee, maar hairextensions, hairweft zijn niet geheel onschadelijk voor je haar, echter is in principe alles wat je met je haar doet schadelijk zoals verven, permanenten en stijlen met een stijltang etc. Je kunt het zoveel mogelijk beperken door de juiste verzorging in acht te nemen, ook dan is het geen probleem om continu hairextensions te dragen zolang je de hairextensions tijdig en professioneel laat verwijderen. Je kunt, als je wilt meteen nieuwe hairextensions laten plaatsen

Hoelang moet je eigen haar minimaal zijn?

 

Voor het plaatsen van hairextensions dient je haar minimaal 10cm te zijn. Dit is nodig om een natuurlijk mogelijk overloop van je eigen haar te creeren, zodat de hairextensions onzichtbaar zijn.

Kan ik mijn eigen haar gewoon borstelen?

 

Ja, maar alleen met de speciale hairextensions borstel.

Kan ik gewone haarproducten gebruiken?

 

Dat kan maar je moet er wel rekening mee houden dat de hairextensions zijn gemaakt van 100% echt haar, welke niet meer worden gevoed door de hoofdhuid. Het is dan ook zeker aan te raden om producten te gebruiken met keratine voeding(verkrijgbaar bij elke drogisterij ,olie,maskers,alles wat je ook zou gebruiken om je eigen haar te verzorgen.

Hoeveel hairextensions kan ik verliezen?

 

 Het is normaal om 10% van de hairextensions te verliezen. Ieder mens verliest tussen de 100/150 haren per dag. Het kan zijn dat aand ie haren een hairextension zit. Omdat je haar verliest wordt de draag kracht minder en zal uiteindelijk de hairextensions los laten. Als er hairexensions binnen twee maanden los laten, bewaar deze. Wij plaatsen deze gratis voor je terug.

Wat is Double Drawn Hairextensions?

 

Alle haarverlengingen van Chindia hair zijn Double Drawn gebonden. Dit wil zeggen dat de haren dezelfde lengte zijn. Er zijn geen korte haren in verwerkt. Dit resulteert dat de haarpunten net zo vol zijn als het bovenste gedeelte van de haarverlenging.

Dit geeft een prachtig resultaat als de haar punten dun zijn geworden door slijtage. Zet 50/75 hairextensions in het haar en het haar heeft volle haar punten. Als je dan ook de juiste kleur kiest zal niemand zien dat er er hairextensions in zijn geplaatst!

Kun je Hairweft en/of Hairextensions krullen of stijlen

 

Ja zeker dat is geen enkel probleem! Alle haarverlengingen waar Chindia hair mee werkt worden gemaakt van 100% echt menselijk haar. Probeer bij het krullen en stijlen van de hairextensions de keratine bondingen te ontzien want dan kunnen de bondingen smelten door de warmte van de stijltang en krultang etc.

Kan ik mijn haar en/of uitgroei verven als er hairextensions in mijn haar zitten?

 

Een van de veel getelde vragen. Ja hoor dat kan. Je kunt de hair extensions in dezelfde tint verven. Je eigen haar heeft een andere DNA dus de kleur kan anders uitpakken. Verf eerst een proefplukje! Let er wel op dat de garantie vervalt als de hairextensions zijn gekleurd. Je uitgroei verven is ook geen probleem.

En als je twijfelt kan dit ook in onze salon.

Hoelang kunnen hairextensions/weft in mijn haar blijven zitten?

 

De hairextensions moet je na 3/4 maanden verwijderen met een speciale hairextensions verwijdervloeistof en verwijdertang. Soms kunnen de hairextensions langer in je haar blijven maar dit ligt aan je haar groei en verzorging. Dit is overigens niet aan te raden.

Voor een weft is het  6 weken.

Zijn hairextensions met een keratine wax slecht voor mijn haar?

Nee hoor, als de waxjes worden zacht gemaakt met de connector (warmtetang) op de juiste temperatuur. De connector heeft een temperatuur regelaar zodat je kan zien welke temperatuur die staat ingesteld. Je haar kan de warmte goed weerstaan. De tang wordt minder warm dan een stijltang. Als je haar goed verzorgd, op tijd laat en professioneel laat verwijderen is de beschadiging nihil. Daarbij alles wat je aan je haar toevoegt is schadelijk, ook kunnen hairextensions schadelijk zijn dit kan maar hoeft zeker niet!